Meer rondom online leren

Blogs

Xerte Online Toolkits

In de snel evoluerende wereld van het onderwijs worden docenten en onderwijsinstellingen voortdurend uitgedaagd om innovatieve methoden te vinden die het leerproces effectiever en boeiender maken. Xerte is hier één van, en bewijst dagelijks geweldig samen te kunnen werken met verscheidene veelgebruikte Elektronische LeerOmgevingen (ELO's). Lees in dit artikel hoe en wat!

Xerte Online Toolkits

Visuele oefeningen zijn een geweldige manier om leren interactief, boeiend en toegankelijk te maken. Met Xerte, een gebruiksvriendelijke tool, kun je eenvoudig visuele oefeningen maken die de betrokkenheid van je publiek vergroten. Of je nu een docent bent die lesmateriaal wil verrijken of een trainer die interactieve content wil maken, Xerte biedt talloze mogelijkheden om je leerervaringen naar een hoger niveau te tillen!

Xerte Online Toolkits

'Share and reuse', bij ons enkel het thema van déze maand, maar een principe dat altijd ten grondslag ligt bij de ontwikkeling van het Xerte Project. Xerte is dan ook uitermate geschikt voor het delen en (her)gebruiken van elkaars modules. Lees in dit artikel alles over Xerte's basisprincipes!

Xerte Online Toolkits

Xerte pagina's kennen vele vormen. Zo is Xerte niet alleen geschikt voor online leermodules maar kan het programma jou ook helpen bij het geven van een originele presentatie! In de maand september staat presenteren centraal, waarbij wij met jullie vooral de focus gaan leggen op de 360° media pagina. Weg met die saaie powerpoints, wij gebruiken vanaf nu de interactieve pagina's van Xerte!

Xerte Online Toolkits

Toegankelijkheid binnen online leermiddelen is het thema van deze maand. Xerte, de eerste versie werd uitgebracht in 2008, is immers ontworpen om de toegankelijkheid voor de eindgebruiker zo groot mogelijk te maken. De vraag is alleen: hoe doe je dit? Waar moet je rekening mee houden bij het ontwerpen van jouw producten? Hoe pas je zoiets aan op jouw doelgroep?

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken