Meer rondom online leren

Blogs

DLearning blog

In deze tijd van digitale informatie en online leermiddelen is het beveiligen van gegevens in Xerte een cruciale stap om privacy en gevoeligheid van leermaterialen te waarborgen. Lees in dit artikel meer over het beheer van toegang tot pagina's en documenten in Xerte!

DLearning blog

Woordenschat op een boeiende en interactieve manier leren? Ontdek de kracht van Xerte, een innovatieve tool waarmee docenten creatieve en multimediale leerobjecten kunnen ontwikkelen. We duiken in de wereld van interactieve woordenschatlessen, waar audiofragmenten en visuele elementen de betrokkenheid vergroten!

DLearning blog

De feestdagen staan voor de deur: een tijd van vreugde, samenzijn en aftellen naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen. De komst van een nieuw jaar biedt echter ook altijd nog even ruimte voor reflectie. Blik met ons terug op afgelopen jaar en begin vervolgens vol goede moed aan een welverdiende kerstvakantie met dank aan onze 'feestdagen tips'!

Xerte Online Toolkits

In de snel evoluerende wereld van het onderwijs worden docenten en onderwijsinstellingen voortdurend uitgedaagd om innovatieve methoden te vinden die het leerproces effectiever en boeiender maken. Xerte is hier één van, en bewijst dagelijks geweldig samen te kunnen werken met verscheidene veelgebruikte Elektronische LeerOmgevingen (ELO's). Lees in dit artikel hoe en wat!

Xerte Online Toolkits

Visuele oefeningen zijn een geweldige manier om leren interactief, boeiend en toegankelijk te maken. Met Xerte, een gebruiksvriendelijke tool, kun je eenvoudig visuele oefeningen maken die de betrokkenheid van je publiek vergroten. Of je nu een docent bent die lesmateriaal wil verrijken of een trainer die interactieve content wil maken, Xerte biedt talloze mogelijkheden om je leerervaringen naar een hoger niveau te tillen!

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken