Meer rondom online leren

Blogs & Nieuws

Blog & Nieuws

De zomer is een seizoen van zon, plezier en vrijheid, maar het biedt ook talloze mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Of je nu reist naar culturele bestemmingen, deelneemt aan educatieve activiteiten, of nieuwe hobby's ontdekt, deze gids biedt handige vakantietips en tricks om van je zomer een perfecte balans te maken tussen ontspanning en onderwijs. Ontdek hoe je deze zomer zowel kunt genieten als groeien!

Blog & Nieuws

Benieuwd hoe je favoriete websites tot leven komen? In dit artikel duiken we in de wereld van webontwikkeling met een focus op HTML, CSS en JavaScript. Leer hoe deze essentiële talen samenwerken om prachtige, interactieve en gebruiksvriendelijke webpagina's te creëren. Of je nu een beginner bent of je kennis wilt opfrissen, dit artikel biedt waardevolle inzichten voor iedereen!

Blog & Nieuws

AI staat volop in de belangstelling en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat merken we daarvan bij DLearning en wat betekent het voor onze relaties? Wij zijn al geruime tijd bezig  om te onderzoeken wat AI technieken en technologieën kunnen toevoegen aan onze oplossingen en diensten.

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 769929420
btw NL 860865757B01

Mark of Trust ISO 27001

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken