Meer rondom online leren

Blogs

DLearning blog

Chatten met een alleswetende computer, de GPT chatbot maakt het mogelijk. Recentelijk verscheen het Open AI taalmodel volop in het nieuws als uitdaging op scholen: studenten zouden de chatbot gebruiken om hun huiswerk te maken. Maar hoe worden deze antwoorden nu gegenereerd? Kan de chatbot daadwerkelijk de menselijke intelligentie nabootsen? En wat zijn de voordelen van de chatbot?

Online Didactiek

Naast directeur/eigenaar van DLearning is Inge Donkervoort tevens nauw betrokken bij The Apereo Foundation, een stichting die zich hard maakt voor open source software en community's. Maandelijks publiceren zij een 'Apereo Foundation Fast Interview', met deze maand Inge in de hoofdrol! Lees meer over Open Source, het Xerte Project, de Xerte community en een toekomstbeeld van Apereo's missie. 

Besides director/owner of DLearning, Inge Donkervoort is also closely involved with The Apereo Foundation, a foundation that is committed to open source software and communities. Every month they publish an 'Apereo Foundation Fast Interview', with Inge in the lead role this month! Read more about Open Source, the Xerte Project, the Xerte community and a vision of Apereo's mission in the future.

Learning Analytics Suite

Met de vooruitgang en wijdverbreide implementatie van technologie in de afgelopen decennia, zijn gegevens onherroepelijk vermengd geraakt met ons dagelijks leven. Dit betekent dat blogs, videosites, educatief materiaal, winkelen - zowat iedere online service die we gebruiken, de grote hoeveelheden informatie verzamelt in de vorm van gebruikers data. Wat kunnen we daarmee binnen DLearning ...

Xerte Online Toolkits

Xerte biedt talloze pagina opties voor het ontwikkelen van interactieve, online leermodules. Hierdoor kan iedereen op eenvoudige wijze lesmateriaal naar eigen zeggen ontwerpen en inrichten. Nadat zo'n module in elkaar is gezet is het natuurlijk een cruciale stap om de resultaten op te slaan voor verder gebruik. Zo maak je het mogelijk om de voortgang van de lerenden en kwaliteit van jouw online modules te bewaken! Maar hoe doe je dat dan....

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image
Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01
© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken