Nieuwsgierig naar onze passie?

Meer over ons

OP ONS KUNT U REKENEN

Onze visie en ideeën

Nelson Mandela zei ooit: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” Ons doel is dan ook om vol passie het leerproces te verbeteren, zodat leren voor iedereen leuk, overzichtelijk en makkelijk wordt! 10 jaar geleden zijn wij hier mee begonnen, toen nog onder de naam 12change en nu als DLearning.

Veranderen en zo ontwikkelen, daar werken we graag aan mee bij DLearning! Iedere organisatie is anders, ieder mens is anders, iedere situatie en iedere tijd vraagt om iets anders. Wij kunnen aan elke wens voldoen doordat wij gebruik maken van diverse software en internettoepassingen. Hierbij focussen wij ons op producten die eenvoudig in het gebruik maar toch zeer uitgebreid in mogelijkheden zijn.

Wij hebben altijd als doel om uw partner te zijn in online leren & samenwerken, communities en online leermiddelen en persoonlijk contact staat bij ons dan ook voorop. Er is een uitgebreid aanbod aan ondersteuningsmogelijkheden. U kunt in ieder stadium van de samenwerking persoonlijk contact met ons opnemen en we kunnen alles naar uw wensen aanpassen. We brengen graag met u samen in kaart wat voor u de beste oplossing is. Niets te veel en niets te weinig, gewoon passend!

De wereld van het leren veranderen – doet u mee?
 

Het kernteam

Ons team

Inge Donkervoort
Inge DonkervoortImplementatie & Productontwikkeling
Mari José Verleun
Mari José VerleunContent ontwikkelaar
Tom Reijnders
Tom ReijndersIT professional & consultant
Jaime Boer
Jaime BoerMarketing & Content medewerker

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
info@dlearning.nl

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken