Unieke online omgeving voor alle doeleinden

PedIT leeromgeving

PedIT staat voor 'pedagogische IT' en is een unieke software oplossing voor online leren, communiceren en samenwerken.

Waarom is PedIT uniek? Het is een zeer flexibele online omgeving die het leren op verschillende manieren ondersteunt. Vrijwel alle didactische online werkvormen zijn mogelijk. PedIT is vanuit een sociaal constructivistische visie ontstaan en is overduidelijk gemaakt door onderwijskundigen.

Bijzonder is dat er binnen PedIT ontzettend veel mogelijkheden zijn, maar het programma toch eenvoudig blijft in gebruik.

PedIT combineert naadloos individueel leren, met samenwerken en adaptief leren. Gemakkelijk voor de trainer, coach, teamleider of docent, maar óók interactief, gemakkelijk voor de gebruiker. De grafische vormgeving van de online omgeving kan worden aangepast aan de eigen huisstijl.

EEN KIJKJE NEMEN?

Voorbeeld omgeving

ZEER FLEXIBEL
De opbouw van de online omgeving kun je helemaal aanpassen aan je eigen structuur, visie en huisstijl
UITGEBREIDE FEEDBACK
De feedback mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, geniet onder andere van de videofeedback en groepsevaluatie
FUNCTIONALITEIT
Opdrachten, video en audio, app, samenwerken, forums, nieuwsberichten, chats, bronnen en nog veel meer
DIDACTISCHE MOGELIJKHEDEN
Microleren of modulair leren? Personaliseren, adaptief of eindeloos differentiëren? PedIT is er op gebouwd

Bekijk PedIT

Zo leuk en gemakkelijk kan online leren en samenwerken zijn, en op één centrale plek

Leren van, en mét, elkaar

PedIT: Sociaal leren

Onderzoek heeft bewezen dat 'intimacy' en 'immediacy' de sleutels zijn tot geslaagde interactie in een online omgeving. In PedIT worden sociale tools gebruikt om online leren en interactie te ondersteunen.

Afbeeldingen van personen, persoonlijke berichten, microblogs, video feedback; snelle social media, maar dan veilig binnen de eigen afgeschermde omgeving. Privacy, sociale integratie én persoonlijk.

Zo deel je óók gemakkelijk het laatste nieuws van jouw organisatie. Iedereen is er meteen van op de hoogte. Online interactie en feedback tussen deelnemers, en deelnemer en begeleider(s), vergroot de betrokkenheid van de gebruiker evenals hun gemak.

COMPLETE VERZORGING

Meer weten over DLearning met PedIT?

HULP NODIG BIJ DIDACTIEK?

PedIT en didactiek

Omdat PedIT ontwikkeld is door onderwijskundigen is het mogelijk om diverse onderwijskundige principes en online didactische technieken te gebruiken. Zo kunt je onder andere micro- of nanoleren, sociaal leren, adaptief leren, modulair leren of personaliseren, maar daar houdt het niet op. Wil je advies specifiek voor jouw organisatie?

OP IEDER APPARAAT

PedIT app

PedIT is er niet alleen in desktop uitvoering. Ook kunnen trainers, coaches, teamleiders, docenten en deelnemers de PedIT online omgeving gebruiken via de app. Optimaal gemak en altijd bij de hand. De app is zowel op de iPhone als Android telefoons te gebruiken.
ALTIJD EN OVERAL

Support

PedIT is een Software as a Service (SaaS) oplossing. De omgeving wordt ontwikkeld en gehost in Noorwegen. De regelgeving rondom hosting is daar minstens zo goed als in Nederland. Support vragen worden snel en vakkundig beantwoord door DLearning en indien nodig wordt er contact opgenomen met PedIT in Noorwegen.

MAAK KOPPELINGEN TUSSEN PROGRAMMA'S

Koppelingen

Naast de functionaliteiten in PedIT is het ook mogelijk om koppelingen te maken met systemen of programma's die jouw organisatie al gebruikt. Bijvoorbeeld met Office 365, administratiesystemen zoals Trajectplanner, Exact Synergy of Eduarte, en vrijwel ieder ander programma. Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken