ALTIJD BEREIKBAAR

De DLearning Academy: Wat is het?

De DLearning Academy is onze gedeelde online omgeving waar jij al jouw trainingen kunt vinden. Alles op één plek. Informatie, opdrachten, samenwerken en feedback.

Heb jij of heeft jouw organisatie nog geen training lopen bij DLearning? Bekijk het aanbod en zie of er iets tussen staat voor jou.

Aanbod workshops

MOGELIJKHEDEN

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die wij op aanvraag via de DLearning Academy kunnen verzorgen. Hier worden regelmatig trainingen aan toegevoegd. Wil je je aanmelden (individueel of als team) of wil je meer informatie over de workshop dan kun je dat onderaan deze pagina aangeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Xerte Basic


Ben je benieuwd naar Xerte? In deze workshop laten we je zien wat de mogelijkheden zijn van Xerte en op welke manier je Xerte kunt inzetten in jouw organisatie. Samen ontdekken we de mogelijkheden en krijg je inzicht hoe je aan de slag kan met Xerte. Je zet de eerste stap om online modules te ontwikkelen. 

Voorafgaand aan de workshop bereid je jezelf voor om tijdens de eerste bijeenkomst met elkaar het gesprek aan te gaan om gezamenlijk te verkennen en onderzoeken. Je oefent daarna zelfstandig met Xerte en onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot nieuwe inzichten. Je werkte nog niet eerder met Xerte dus we starten bij het begin. 

Na het eerste deel heb je toegang tot een digitale omgeving waar je vragen kunt stellen en contact kunt zoeken met anderen. Tijdens het tweede deel gaan we verder en maken we de vertaling naar jouw organisatie. We nemen je mee in het ontwerpen van modules en welke stappen je hierin kunt maken.

Aan het einde van de workshop staat je module in de grondverf. Je hebt de mogelijkheden verkend en leeractiviteiten omgezet naar een online module in Xerte. Je kunt nu zelf aan de slag met Xerte. 

Xerte Xpert
Xerte Beheerder
Xerte Escaperoom Basic


Ben je benieuwd nog de mogelijkheden om escaperooms te bouwen met Xerte? Heb je nog geen ervaring met Xerte? In deze workshop zet je de eerste stap om met Xerte te werken en gaan we vooral aan de slag met paginatypes met interactiviteiten die je gebruikt voor het bouwen van escaperooms. 

Samen ontdekken we de mogelijkheden en krijg je inzicht hoe je dit voor elkaar krijgt in Xerte. We geven je tips en tricks en weet wat je allemaal moet voorbereiden om een escaperoom te maken.

Er zijn twee bijeenkomsten (2 bijeenkomsten van 1 uur) waarin we (online) met elkaar aan de slag gaan. Voorafgaand aan de workshop bereid je jezelf voor om tijdens de eerste bijeenkomst daadwerkelijk met elkaar het gesprek aan gaan om gezamenlijk te verkennen en onderzoeken. Je gaat daarna zelfstandig oefenen met Xerte en onderzoekt de mogelijkheden om een escaperoom zelf te bouwen. 

Na de eerste bijeenkomst kun je vragen stellen in het forum om aan de slag te gaan. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we verder en maken we de vertaling naar jouw organisatie. We nemen je mee in het ontwerpen van escaperoom en welke stappen je hierin kunt maken.

Aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheden gezien van Xerte en heb je een eerste eenvoudige escaperoom. Je kunt deze direct gebruiken en met anderen delen.

.
Xerte Escaperoom Xpert
Xerte Look & Feel
Xerte Thema's bouwen
Image

Aanvraag workshop

DLearning biedt verschillende soorten workshops aan. Deze kunnen online, blended en op locatie plaatsvinden. Wil je meer informatie hebben over de workshops en of jezelf (en jouw team) aanmelden, maak dan hier een keuze en we nemen contact met je op.
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken