Meer rondom online leren

Blogs & Nieuws

Blog & Nieuws

Teamuitje DLearning

Onder ideale winterse omstandigheden, rond het vriespunt met een klein zonnetje, hadden we met het DLearning team een Winter BBQ. We werden gastvrij ontvangen in de sfeervolle locatie van "Ik kook jij ook" in Waalwijk. Het haardvuurtje brandde al buiten en de indrukwekkende professionele BBQ's waren al op temperatuur. Na een eerste drankje waren we klaar voor de eerste gerechten. Toen bleek echter dat het de bedoeling was dat we zelf aan de slag zouden gaan.....  Gelukkig was daar chef-kok Roger die na een korte uitleg ons bij de hand nam en ons met Tips&Tricks stap voor stap begeleidde.

 
Als eerste werd het "Pizza team" aan het werk gezet, zij hadden de zware taak om de andere teams tijdens hun werkzaamheden van proviand te voorzien. Met ultraverse, ter plaatse in een houtoven gebakken, pizza's met verrassende toppings hebben zij alle aspirant koks gevoed. De teams waren verdeeld over het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Met opperste concentratie, en stiekem ook wel prestatiedruk, werden de gerechten bereid. Beginnende met een bietensalade met zelfgerookte zalm, als hoofdgerecht een Yakatori spies van de BBQ op een bedje seizoensgroenten en als dessert Ananas van de BBQ, geflambeerde watermeloen met vanilleijs. Gastheer Rob verzorgde ondertussen de drankjes. het geheel werd afgesloten met een kopje koffie.
 
 
Inge had nog een passend presentje voor alle teamleden met een mooie persoonlijke boodschap. Op naar een mooi nieuwjaar en dat er nog vele teamuitjes mogen volgen.
 
 
 
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 769929420
btw NL 860865757B01

Mark of Trust ISO 27001

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken