Meer rondom online leren

Blogs & Nieuws

Blog & Nieuws

Bereid je voor... de feestdagen komen eraan!

Afgelopen jaar was voor DLearning weer een jaar vol uitdagingen, nieuwe klanten en verbeteringen op het gebied van online leren. Wij hebben dit jaar vol enthousiasme 10 verschillende Xerte Talks en 16 workshops mogen hosten. Daarnaast waren wij in april weer aanwezig bij een Xerte conferentie, stond er in juni een escaperoom evenement in de agenda en hebben wij in november de uitverkochte, jaarlijkse SURF Onderwijsdagen mee mogen maken! We zouden van dit alles een uitgebreid verslag kunnen schrijven maar we weten allemaal: één beeld zegt meer dan 1000 woorden... De terugblikken vind je hier (Xerte conferentie) en hier (SURF Onderwijsdagen)!

 

Na een terugblik is er ook altijd tijd om even vooruit te kijken. Nu zullen we in dit artikel niet al te ver vooruit gaan, maar even blijven hangen bij de feestdagen die voor de deur staan. Want naast dat de periode van Kerst en Oud & Nieuw een periode vol vreugde en gezelligheid is, levert het voor veel mensen ook hectiek en drukte op. We zetten daarom voor jullie een aantal tips op een rij om dit jaar optimaal te kunnen genieten van de feestdagen.

 

Zelfzorg is Cruciaal

Te midden van alle festiviteiten is het belangrijk om voor jezelf te zorgen. Neem af en toe een moment voor ontspanning, lees een boek, ga wandelen of geniet van een rustige avond thuis. Zelfzorg draagt bij aan een positieve stemming tijdens de feestdagen.

 

Vier Tradities

Omarm familietradities en creëer nieuwe. Of het nu gaat om het bakken van koekjes, het versieren van de kerstboom of het kijken naar favoriete films, tradities geven een gevoel van verbondenheid en creëren waardevolle herinneringen.

 

Flexibiliteit in Planning

Wees flexibel en sta open voor veranderingen in je plannen. Soms lopen dingen niet zoals gepland, en dat is oké. Het belangrijkste is om te genieten van de tijd met vrienden en familie, ongeacht de omstandigheden.

 

Sta even stil bij wat je hebt

Ook al wil je je naasten soms het liefst achter het belang plakken, zeker tijdens de feestdagen, deze periode is toch ook een tijd om even stil te staan bij wat je hebt en daar dankbaar voor te kunnen zijn. En zoveel hoeft dat niet te zijn, dankbaarheid begint klein.

 

DLearning wenst jullie stralende kerstdagen met uitzicht op een hoopvol 2024!

 

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken