Meer rondom online leren

Blogs & Nieuws

PedIT

Samenwerken in PedIT

Digitalisatie, datgeen wat je doet om digitale technologieën in te zetten om jouw bedrijfsvoering moderner en efficiënter te maken, zorgt voor een nieuwe essentiële behoefte: mogelijkheden tot online samenwerking. Bij DLearning werken we hiervoor samen met PedIT, dé online leeroplossing. Waarom is PedIT hierin uniek? Het is een zeer flexibele online omgeving die het leren op verschillende didactische manieren ondersteunt. Bovendien biedt PedIT allerlei sociale tools om interactie en samenwerken te ondersteunen. Wij zetten de handigste interactieve functies voor jullie op een rijtje:

  • Nieuws

Op de homepagina deel je gemakkelijk het laatste nieuws van jouw organisatie. Zo is iedereen meteen op de hoogte van wat er gebeurt. Niet alleen handig voor belangrijke mededelingen, maar ook voor de betrokkenheid binnen jouw organisatie!

  • Chat

Via de chat kom je eenvoudig met elkaar in contact. Je ontvangt meldingen wanneer iemand jou een berichtje stuurt, zo communiceer je snel en effectief als je elkaar nodig hebt.

  • Samenwerkruimte

In de samenwerkruimte heb je als groep diverse hulpmiddelen tot je beschikking om eenvoudig samen aan projecten te kunnen werken. De ruimte bestaat uit een algemene informatiepagina betreffende de opdracht, een forum om met elkaar te overleggen, een bestandsruimte met de nodige documenten en een samenschrijftool om samen, tegelijkertijd, aan het project te kunnen werken. Tevens is er een videochat beschikbaar.

  • Feedback

Lever je een opdracht in dan sta je in direct contact met jouw docent/begeleider. De begeleider kan ervoor kiezen een melding binnen te krijgen wanneer een opdracht wordt ingeleverd. Via diverse feedback functies, waaronder de mogelijkheid tot videofeedback, kan de begeleider dan beoordelen. PedIT heeft tevens de mogelijkheid om gezamenlijk een opdracht in te leveren. Groepsopdrachten hoeven hierdoor maar één keer voor iedereen te worden ingeleverd.

PedIT heeft natuurlijk nog veel meer handige functies, maar waar samenwerken centraal staat zijn deze tools dé sleutel om de betrokkenheid tussen begeleider en deelnemer te vergroten! 

Meer weten over PedIT? Kijk hier onze nieuwste educatieve animatievideo en ontdek wat er nog meer mogelijk is.

 
Nog meer vragen? Neem contact met ons op!
 
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken