Alles rondom online leren

Nieuws

Open Apereo 2021

Open source software: hoeveel weet jij er al van af? COVID-19 accelereerde de groei van e-learning in het afgelopen jaar en open source software heeft daarbij een grote rol gespeeld. Ontdek, leer, netwerk en share met Inge en Tom van DLearning tijdens de online conferentie.

Open source software is flexibel, aan te passen en je zit niet vast aan licenties. DLearning is al meer dan 10 jaar betrokken bij open source projecten en is hierdoor in aanraking gekomen met de Apereo Foundation. Dit wereldwijde netwerk organiseert Open Apereo 2021 van 7 tot en met 9 juni.

Wat je kunt verwachten? Een serie korte maar krachtige presentaties over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en ervaringen van binnen open source software. Ook is er tijd en ruimte gecreëerd om te netwerken en om te kennis op te doen van de verschillende open source projecten. Open Apereo 2021 wordt daarnaast aangevuld met andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld hands-on workshops.

Alleen hierom al wil je dit super evenement natuurlijk niet missen, maar als kers op de taart zullen Inge Donkervoort en Tom Reijnders van DLearning ook bij de conferentie zijn. En zal ieder een serie van presentaties geven over de open source software Xerte.

Om de planning van Open Apereo 2021 te bekijken, meer informatie te vinden, of je aan te melden ga naar de eventyay pagina.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

CONTACT
Image
Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken