Alles rondom online leren

Nieuws

Xerte miniconferentie & webinar

Xerte mini-conferentie

Datum: donderdag 8 december 2022
Tijd: 13:00-16:00
Locatie: online, via Teams 
 

Ben je fan van open leermateriaal en e-learning? Kom dan naar deze Xerte mini-conferentie!

Maak kennis met enthousiaste Xerte-gebruikers van onder andere het Vista College, ROC van Amsterdam – Flevoland, Summa Collega, Deltion College en Dlearning! En ontdek wat je met Xerte kunt doen.

Wij delen graag onze ervaringen. Dus ben jij leraar/docent, onderwijsontwikkelaar of applicatiebeheerder? Werk jij met Xerte of ben je gewoon heel erg nieuwsgierig naar deze auteurstool? Dan ben je van harte welkom!

Na een korte opening van de conferentie kun je deelnemen aan drie workshoprondes. Kies uit: Animaties maken met powtoon / Xerte wat is het / CSS Styling toepassen binnen Xerte / Xerte bootstrap / Xerte academy bouwen / Interactieve lessen met Xerte / Ontwerpvaardigheden / Xerte met studenten / 360 graden afbeeldingen pagina. Bekijk hier het programma.

Dlearning sluit de conferentie af met nieuwe ontwikkelingen die je binnenkort in Xerte kunt verwachten.

Lijkt jou dit wat? Meld je dan hier aan!

 

Xerte webinar

Datum: vrijdag 9 december 2022
Tijd: 15:00-17:00
Locatie: online, via Zoom (Engelstalig)
 

Om de lancering van zowel de nieuwe release als de nieuwe Xerte documentatie (wiki) te vieren, nodigt de Xerte Community jullie graag uit om deel te nemen aan een webinar waar zij jullie door enkele van de belangrijkste functies in Xerte 3.12 zullen leiden en ook wat tijd zullen besteden aan het bekijken van de nieuwe documentatie , inclusief de roadmap voor de toekomstige ontwikkeling van de documentatie met ook voldoende tijd voor een Q&A.

De Engelstalige webinar wordt opgenomen en na het evenement beschikbaar gesteld voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn. 

Lijkt dit jou wat? Meld je dan hier aan! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over deelname aan de bijeenkomst.

 
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken