Alles rondom online leren

Nieuws

Xerte gebruikers mini-conferentie

Voor alle Xerte gebruikers in Nederland en Vlaanderen wordt dit keer vanuit MBO Digitaal een online Xerte mini-conferentie georganiseerd op woensdagmiddag 25 mei van 13:00 uur tot 15:35 uur.

Kijk hier voor het programma en andere informatie, voor de Xerte mini-conferentie met allerlei workshops voor docenten en ontwikkelaars die bezig zijn met het maken van leermiddelen in Xerte.

Alle workshops worden volledig online verzorgd. Na inschrijven krijg je ongeveer een week voor aanvang van de mini-conferentie toegang tot de conferentiepagina waar ook de links staan naar de individuele workshops.

Workshops over microlearning, ontwerpvaardigheden, bootstrap template, wet- en regelgeving bij open leermiddelen, PeerTube, 360 graden afbeeldingen pagina, effectieve leerstrategiën, learning analytics en meer.... Het maakt niet uit van welke organisatie je bent, onderwijs of niet, iedereen is welkom!

Weer een mooi programma met voor ieder wat wils!

Met dit formulier kun je je aanmelden.

Ben jij (nog) geen gebruiker van Xerte, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Via deze link kun je de open source (FOSS) auteurstool alvast één maand lang uitproberen. 

 Benieuwd naar meer mogelijkheden binnen Xerte? Kom naar een van de gratis Xerte Talks. Deze zijn georganiseerd samen met Katrien Bernaerts, coördinator bij Toll-net (KlasCement) in Vlaanderen. Je kunt ook een workshop of training plannen speciaal voor jouw organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken