Alles rondom online leren

Nieuws

DLearning & jouw privacy

In deze tijd hoeven we je niet meer te vertellen dat informatiebeveiliging heel belangrijk is. Jouw persoonsgegevens zijn wat waard en daarom proberen bepaalde personen of organisaties jouw gegevens in handen te krijgen. Men zoekt naar een lek waarin wordt ingebroken om deze gegevens te verzamelen en weer door te verkopen of te gebruiken. Dat willen jullie niet maar wij ook niet!

Als dat gebeurt, kan er een datalek ontstaan. Met onze informatiebeveiliging en privacybeleid stellen we de data veilig en voorkomen we dat derden de kans krijgen in de buurt van vertrouwelijke bestanden te komen. DLearning gaat dan ook zorgvuldig en vertrouwelijk om met alle persoonlijke gegevens die je ons mondeling, schriftelijk of digitaal verstrekt. Het maakt niet uit of je gegevens achterlaat op onze website of dat je gebruik maakt van één of meerdere van onze produkten. Privacy en veiligheid zijn daarbij belangrijke onderdelen. Om deze reden hebben we dan ook een privacy beleid ontwikkeld.

Vroeger werd alles opgeslagen op papier en in mapjes en vervolgens in afsluitbare kasten opgeslagen. Tegenwoordig wordt bijna alles digitaal opgeslagen. En dat moet natuurlijk ook veilig gebeuren. Bij DLearning hebben we een security-officer die daar goed zicht op houdt. Deze inventariseert waar welke digitale data staan, wie erbij kan en hoe kwetsbaar het is. Aan de hand daarvan bekijken we of er extra maatregelen genomen moeten worden of dat alles nog veilig is. Om dit nog verder te borgen zijn we bezig met een ISO-27001 certificering zodat we ook regelmatig door derden worden gecheckt. We hopen eind 2021 deze certificering rond te hebben.

Via deze link vind je ons privacy- en informatiebeveiligingsbeleid en wat je in ieder geval moet weten over wat we met jouw gegevens doen. Het gaat per slot van rekening toch om jouw privacy en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan. Het beleid is van toepassing op al onze diensten via internet. Voor alle gegevens die wij verwerken, houden wij ons aan de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Klik hier om meer over ons privacy beleid te bekijken.

Heb je vragen over de informatiebeveiliging van DLearning? Neem dan contact met ons op via .

Inge Donkervoort
Directeur DLearningAanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image
Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken