Laatste weetjes DLearning

Nieuws

FTT - Handig worden met online tools

Future Teacher Talk "Handig worden met online tools"

Handig worden met online tools staat als onderwerp op de agenda voor deze talk op woensdag 20 januari om 14 uur. Er is een breed scala aan uitstekende tools - veel gratis - die kunnen worden gebruikt om leren te verbeteren. Maar welke tools zijn er dan, waarvoor kan je ze gebruiken en hoe werken ze? Het kost veel tijd en geld om dit allemaal te onderzoeken. Je kunt jezelf afvragen of het deze investering waard is. Deze sessie gaat in op de implicaties van het gebruik van gratis tools - positief en negatief - met inbegrip van thema's als levensduur (zal de tool over 6 maanden verdwijnen?), auteursrechten en privacykwesties, licenties, eigendom en overdraagbaarheid, toegankelijkheid, enz. 

Fututre Teacher Talks zijn webinars over diverse onderwerpen rondom online tools, didactiek, toegankelijkheid, assessments, etc. Gebaseerd op het Future teacher 3.0 project en het DigCompEdu Framework houden we zo'n 10 keer per jaar een webinar waarin we vooral ingaan op jullie eigen vragen. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je voordat de webinar start een link van ons. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is er dan iets fout gegaan.

Deze webinars worden jullie aangeboden door DLearning in samenwerking met Toll-net (KlasCement).

Save the date!

Wil je weten wanneer onze volgende talks zijn en wat het onderwerp is? Kijk dan hier bij 'Webinars & Evenementen'.
Heb je het webinar gemist? Hier hebben we ze voor je verzameld. Wil je ondersteuning op een ander moment, neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

We spammen u niet hoor :)

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken