Alles rondom online leren

Nieuws

Ik ben zo benieuwd ....

Ik ben zo benieuwd naar dit komende jaar …… 😁 

Wij allen hebben nog nooit zoiets meegemaakt als het afgelopen jaar. Het virus heeft veel zaken ontwricht, veel leed veroorzaakt maar ook mooie nieuwe zaken in gang gezet. Dat is voor mij de positieve uitkomst van vorig jaar. In 2021 mogen we (hoop ik) allemaal weer naar buiten, elkaar fysiek ontmoeten en zal alles weer wat normaler worden. Wat zullen we daar van gaan genieten! 

Het DLearning team heeft ongeacht of we wel of niet naar ‘buiten’ kunnen al weer van alles op de planning staan. 

Zo gaan we ook dit jaar weer door met onze webinars. Twee keer per maand houdt DLearning samen met Katrien Bernaerts van Toll-net (KlasCement) een webinar over Xerte en Future Teacher onderwerpen. Hierover houden we jullie op de hoogte via de sociale media en op onze website.  

Verder zal in 2021 op 17 en 18 maart de Xerte conferentie weer plaatsvinden, dit keer helemaal online. Save the date! We zijn op zoek naar gebruikers die graag willen laten zien wat ze allemaal doen met Xerte en daar tijdens de conferentie over willen vertellen. Hierover volgt in de loop van januari meer. Ook zal in juni de Apereo Conference volledig online plaatsvinden. 

Natuurlijk staan bij ons ook de ontwikkelingen niet stil. Zo komt er weer een release van de open source content creatie tool Xerte in het voorjaar met een aantal nieuwe pagina’s zoals interactieve video, kruiswoordpuzzel, tijdlijn, hotspot vraag en meer. Ook bij onze leeromgeving PedIT komen er mooie nieuwe ontwikkelingen aan. Zo zal dit jaar PedIT Q verschijnen, een app beschikbaar komen en videobellen en videoconferencing toegevoegd worden aan PedIT, daarover later meer. 

De verdere ontwikkelingen van learning analytics, het dashboard en adaptief leren hebben we natuurlijk ook op de agenda staan. Ook zal de website van Dlearning verder uitgebreid worden met diverse handleidingen van onze producten zodat deze makkelijker te vinden zullen zijn en zullen wij doorgaan met het ontwikkelen van materialen waarmee nog meer organisaties ondersteund kunnen worden bij het ontwikkelen van effectief online leren.  

Tot slot zullen in de loop van 2021 een aantal van onze trainingen naast fysiek ook online afgenomen kunnen worden. Denk aan de Xerte en PedIT trainingen maar ook een digitale escaperoom maken, werken met variabelen in je online modules, etc.  

Dus… ik ben heel benieuwd naar 2021, jullie ook? 

Inge Donkervoort
Directeur DLearning bv

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image
Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01
© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken