Laatste weetjes DLearning

Nieuws

Xerte21 - Save the date

Xerte21 Conferentie

Het Xerte Project nodigt je van harte uit op ons community-evenement voor 2021. Dit jaar organiseren we het evenement online op 17 en 18 maart in de online conferentietool Hopin. Het belooft alvast een fantastisch tweedaags evenement te worden voor alle Xerte gebruikers. Bovendien is het helemaal gratis!

Het afgelopen jaar is het gebruik van Xerte bij veel organisaties exponentieel gegroeid. We willen jullie graag de Xerte projecten laten zien die door onze geweldige community gemaakt worden, het ontwikkelteam zal de nieuwe functies en functionaliteiten waar we aan werken onder de aandacht brengen. Of je nu een docent, ontwikkelaar, pedagoog of mediaspecialist bent, #Xerte21 belooft een fantastisch evenement te worden.

Om het evenement tot een succes te maken hebben we ook jouw hulp nodig! Wil jij een presentatie verzorgen van hoe je Xerte gebruikt? Meld je dan zeker aan via dit formulier. De inschrijvingen om deel te nemen zullen begin februari geopend worden. Wil je meer weten over de conferentie en de sprekers? Houd dan deze bootstrap in de gaten.  

Wij kijken er alvast naar uit om je op 17 en 18 maart online te ontmoeten!

 

Aanmelden nieuwsbrief

We spammen u niet hoor :)

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken