Alles rondom online leren

Nieuws

FTT - Zelfevaluaties

Future Teacher Talk Zelfevaluatie

Op vrijdag 18 december gaan we aan de slag met zelfevaluatie. Dit is een heel krachtig instrument om de deelnemer, student of leerling zelf te laten beoordelen hoe het er voor staat. We nemen je mee in de diverse onderwerpen rond zelfevaluatie in online leren. We hebben het over de herkomst van formatieve beoordeling, wat is formatieve beoordeling is, waarom gebruik je het en hoe kun je het in de praktijk gebruiken. Ook laten we een aantal tools zien die je daarvoor kunt gebruiken.

Future Teacher Talks zijn webinars over diverse onderwerpen rondom online tools, didactiek, toegankelijkheid, assessments, etc. Gebaseerd op het Future teacher 3.0 project en het DigCompEdu Framework houden we zo'n 10 keer per jaar een webinar waarin we vooral ingaan op jullie eigen vragen. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier

Deze webinars worden jullie aangeboden door DLearning in samenwerking met Toll-net (KlasCement).

Save the date!
Dit was alweer het laatste webinar van 2020. Binnenkort volgen ook de data voor 2021! Houd de website van DLearning in de gaten voor een overzicht van al onze talks en andere evenementen.

Heb je het webinar gemist? Hier hebben we ze voor je verzameld. Wil je ondersteuning op een ander moment, neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken