Blog & Nieuws

Miniwebsite bouwen

Op 11 december 2020 houden we weer een gratis Xerte Talk. Met Xerte kun je online modules maken met daarin allerlei opdrachten, maar je kunt er ook hele mooie mini-websites mee maken. Dit noemen we in Xerte het bootstrap template. Ongeacht in welke branche je zit, kun je dergelijke mini-websites (of zoals sommige organisaties het noemen mini-boekjes) goed toepassen. Je kunt er one-pager mee maken, een webpagina die uit één pagina bestaat, maar ook een wat uitgebreidere mini-site met meerdere pagina's. In deze webinar laten we jullie wat voorbeelden zien en gaan we er ook mee aan de slag zodat je na het webinar hier ook zelf mee aan de slag kunt gaan.

Hier zie je een paar voorbeelden. 

Wil je meedoen? Meld je dan snel hier aan http://ow.ly/gtpm50CeN2R

 

Save the date!
En de laatste webinar van dit jaar staat ook al weer gepland! Heel wat organisaties zijn op zoek naar pedagogische ondersteuning bij afstands- en blended leren. DLearning organiseert samen met Toll-net (KlasCement) gratis live sessies waarbij je advies krijgt over diverse tools voor afstandsleren en de aanpak ervan. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld Xerte, inclusief leren, ondersteuning bij lezen en schrijven met tools, zelfevaluatie, H5P en diverse andere onderwerpen op het gebied van online didactiek. Noteer deze vast in je agenda! Stel je vragen van te voren en wij zorgen dat deze in het webinar uitgebreid beantwoord worden.

Meld je aan via het inschrijfformulier en stel je vragen, zodat we je maximaal kunnen helpen!
deelnemen op vrijdag 18 december om 14.00 u een Future Teacher Talk met als thema 'Zelfevaluatie'

Binnenkort volgen ook de data voor 2021! Houd de website van DLearning in de gaten voor een overzicht van al onze talks en andere evenementen.

Heb je het webinar gemist? Hier hebben we ze voor je verzameld. Wil je ondersteuning op een ander moment, neem dan contact met ons op.

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken