Alles rondom online leren

Nieuws

Ondersteunen van schrijven

Future Teacher Talk Ondersteunen van schrijven (met ict)
Op woensdag 25 november staat het onderwerp 'Ondersteunen van schrijven' op de agenda. Veel van ons schrijfwerk vindt tegenwoordig op een computer, tablet of mobiele telefoon plaats. Hoe kun je deelnemers, leerlingen of studenten nu goed (online) ondersteunen en begeleiden bij dit schrijven.

Zoals bij al onze webinars kun je vooraf je vragen stellen zodat we deze tijdens de webinar kunnen beantwoorden. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Save the date!
En de volgende reeks webinars staat ook al weer gepland! Heel wat organisaties zijn op zoek naar pedagogische ondersteuning bij afstands- en blended leren. DLearning organiseert samen met Toll-net (KlasCement) gratis live sessies waarbij je advies krijgt over diverse tools voor afstandsleren en de aanpak ervan. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld Xerte, inclusief leren, ondersteuning bij lezen en schrijven met tools, zelfevaluatie, H5P en diverse andere onderwerpen op het gebied van online didactiek. Noteer ze vast in je agenda! Stel je vragen van te voren en wij zorgen dat deze in het webinar uitgebreid beantwoord worden.

Meld je aan via het inschrijfformulier en stel je vragen, zodat we je maximaal kunnen helpen!

  • deelnemen op woensdag 25 november om 14.00 u een Future Teacher Talk met als thema 'Ondersteunen van schrijven (met ICT)'.
  • deelnemen op vrijdag 11 december om 14.00 u een Xerte Talk met als thema 'Een mini-website maken met Xerte'
  • deelnemen op vrijdag 18 december om 14.00 u een Future Teacher Talk met als thema 'Zelfevaluatie'

Binnenkort volgen ook de data voor 2021! Houd de website van DLearning in de gaten voor een overzicht van al onze talks en andere evenementen.

Heb je het webinar gemist? Hier hebben we ze voor je verzameld. Wil je ondersteuning op een ander moment, neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken