Alles rondom online leren

Nieuws

Escape room met Xerte

Xerte Talk Escape room met Xerte
Een escape room maken met Xerte! Kan dat? Ja hoor en daar gaan we in de volgende Xerte Talk mee aan de slag. Xerte kun je namelijk prima gebruiken om een escaperoom te bouwen. Naast dat we jullie een aantal voorbeelden van online escaperooms gaan laten zien, gaan we ook laten zien hoe je dat dan kan maken met Xerte.  Hoe moet je je voorbereiden, wat heb je allemaal nodig en hoe pak je dat dan vervolgens aan? Dat zijn allemaal vragen die we in deze webinar gaan beantwoorden. Of je nu een beginnende of een gevorderde Xerte gebruiker bent, dat maakt niet uit. Iedereen kan meedoen!

Zoals bij al onze webinars kun je vooraf je vragen stellen zodat we deze tijdens de webinar kunnen beantwoorden. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Save the date!
En de volgende reeks webinars staat ook al weer gepland! Heel wat organisaties zijn op zoek naar pedagogische ondersteuning bij afstands- en blended leren. DLearning organiseert samen met Toll-net (KlasCement) gratis live sessies waarbij je advies krijgt over diverse tools voor afstandsleren en de aanpak ervan. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld Xerte, inclusief leren, ondersteuning bij lezen en schrijven met tools, zelfevaluatie, H5P en diverse andere onderwerpen op het gebied van online didactiek. Noteer ze vast in je agenda! Stel je vragen van te voren en wij zorgen dat deze in het webinar uitgebreid beantwoord worden.

Meld je aan via het inschrijfformulier en stel je vragen, zodat we je maximaal kunnen helpen!
deelnemen op vrijdag 13 november om 14.00 u een Xerte Talk met als thema 'Een escape room maken met Xerte'
deelnemen op woensdag 25 november om 14.00 u een Future Teacher Talk met als thema 'Ondersteunen van schrijven (met ICT)'.
deelnemen op vrijdag 11 december om 14.00 u een Xerte Talk met als thema 'Een mini-website maken met Xerte'
deelnemen op vrijdag 18 december om 14.00 u een Future Teacher Talk met als thema 'Zelfevaluatie'

Heb je het webinar gemist? Hier hebben we ze voor je verzameld. Wil je ondersteuning op een ander moment, neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Één keer per maand. Direct up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken