Tools & online didactiek

Trainingen

 

Iedereen van jong tot oud bouwt kennis op, op basis van informatie en ervaringen waar hij of zij toegang toe heeft. Dat vindt echter niet alleen binnen onderwijs plaats maar ook in het dagelijkse leven. Juist samenwerking en interactie tussen en met andere mensen is daar één van de beste methodes voor. DLearning maakt hier gebruik van binnen onze trainingen en workshops. Ook wanneer het alleen afstandsonderwijs betreft via onze digitale leeromgeving, PedIT. ‚Äč

In onze trainingen maken we ook steeds de verbinding tussen wat er binnen de organisatie of op de werkvloer speelt en wat de nieuwste inzichten zijn rondom leerthema's. Denk hierbij aan adaptief leren, virtual reality en learning analytics. Bij de trainingen zijn divers experts betrokken die zelf veel ervaring met online leren en, niet te vergeten, de didactische aanpak binnen online leren.

Image
Online

Waar, wanneer en hoe kiest u helemaal zelf. Volledig online trainingen & workshops.

Blended

Blended combineert het beste van online leren met het traditionele klassikale leren.

Op locatie

Wij komen naar u toe. Dit is mogelijk voor al onze producten en kan al vanaf 1 persoon…

Sprekers

Op aanvraag verzorgen we lezingen en webinars rondom online leren, tools & didactiek

Image

Webinars & Events

DLearning organiseert webinars waar u in de meeste gevallen gratis aan kunt deelnemen. Diverse onderwerpen worden daar besproken met een expert of met ervaringsdeskundigen. Denk hierbij aan onderwerpen rondom online didactiek zoals adaptief leren, microleren, flipped classroom, etc. maar ook rondom handige tools en programma's. Learning analytics, dashboards en vitual reality komen regelmatig aan de orde.

DLearning is mede organisator van de Xerte conferenties. Deze wordt om de twee jaar georganiseerd, afwisselend in het United Kingdom en in Nederland/België. Op de hoogte blijven van deze webinars en evenmenten? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief om de uitnodigingen niet te missen!

Wist u dat ....

Academy

DLearning verzorgt training en opleiding over (sociaal) online leren en samenwerken. Het maakt niet uit of dit nu ondersteunend, blended of volledig afstandsonderwijs betreft. Voor bepaalde trainingen en cursussen krijgen de deelnemers een certificaat. Wij verzorgen ook lezingen en workshops.

Sprekers

DLearning verzorgt op aanvraag regelmatig lezingen over diverse onderwerpen rondom online leren en communiceren. Denk bijvoorbeeld aan: adaptief leren, online leren is niet moeilijk, Flip de klas, Microleren, gebruik van digitale hulpmiddelen, etc. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsbrief?

Altijd op de hoogte blijven van onze gratis webinars? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief. We spammen u niet hoor :)

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken