Laatste weetjes DLearning

Nieuws

Open source software: hoeveel weet jij er al van af? COVID-19 accelereerde de groei van e-learning in het afgelopen jaar en open source software heeft daarbij een grote rol gespeeld. Ontdek, leer, netwerk en share met Inge en Tom van DLearning tijdens de online conferentie.

We kijken na afloop terug op de Xerte Online Toolkits conferentie: Xerte21, die afgelopen week op 17 en 18 maart plaatsvond. Dit evenement werd voor het eerst online gehouden. Het was een interactief succes (met sprekers en deelnemers uit heel Europa)!

Vanaf februari 2021 zijn wij officieel een erkend leerbedrijf geworden vanuit de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en trots op, omdat wij als e-learning bedrijf het belangrijk vinden om iedereen de mogelijkheid te geven om een leven lang te leren!

De registratie voor Xerte21 is vanaf vandaag open! We hebben al veel reacties gehad op onze oproep voor presentaties uit heel Europa. Op dit moment zijn we het programma aan het samenstellen en het belooft zeer interessant te worden. 

Handig worden met online tools staat als onderwerp op de agenda voor deze talk op woensdag 20 januari om 14 uur. Er is een breed scala aan uitstekende tools - veel gratis - die kunnen worden gebruikt om leren te verbeteren. Maar welke tools zijn er dan, waarvoor kan je ze gebruiken en hoe werken ze? Het kost veel tijd en geld om dit allemaal te onderzoeken.... 

Vandaag vieren we feest! Na een bewogen en onvoorspelbaar jaar vieren we vandaag de eerste verjaardag van DLearning. Maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder onze klanten & partners. We bedanken iedereen voor het vertrouwen :)

Op nog vele jaren!

Het Xerte Project nodigt je van harte uit op ons community-evenement voor 2021. Dit jaar organiseren we het evenement online op 17 en 18 maart in de online conferentietool Hopin. Het belooft alvast een fantastisch tweedaags evenement te worden voor alle Xerte gebruikers. Bovendien is het helemaal gratis!

Ik ben zo benieuwd naar dit komende jaar …… Wij allen hebben nog nooit zoiets meegemaakt als het afgelopen jaar. Het virus heeft veel zaken ontwricht, veel leed veroorzaakt maar ook mooie nieuwe zaken in gang gezet. Dat is voor mij de positieve uitkomst van vorig jaar. In 2021 mogen we (hoop ik) allemaal weer naar buiten, elkaar fysiek ontmoeten en zal alles weer wat normaler worden. Wat zullen we daar van gaan genieten! 

Aanmelden nieuwsbrief

We spammen u niet hoor :)

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken