Laatste weetjes DLearning

Nieuws

Altijd en overal

Overal, wanneer en hoe je maar wilt, leren en werken.... Wat is er mis met hoe het vroeger ging? Waarom moet alles tegenwoordig online? Wat schieten we er mee op? Iedereen die online leert en samenwerkt schiet er absoluut iets mee op! Enkele voordelen zijn: Overal kunnen leren en werken, in je eigen tempo en met wie je maar wil ter wereld! Kon dat met: “Hoe het vroeger ging?” Nog niet overtuigd?

Ten eerste even wat praktische zaken. Online samenwerken en leren kan altijd overal, in ieder zijn eigen tempo. Kan een grotere groep als zowel het individu tegelijk informeren en kost relatief minder dan klassieke scholingsmethode. Het is belangrijk om te blijven leren. Managers lopen vaak achter met hun kennis omdat klassieke scholingsmethode, intensief zijn en vaak duur. Daarnaast wordt de generatiekloof steeds groter. Er staat een generatie op die zich continu blijft ontwikkelen. Leren versterkt je positie in persoonlijk en bedrijfsmatig opzicht. Hoe meer goed ontwikkelde en up tot date werknemers of leerlingen dat je hebt, hoe beter jouw bedrijf het ook doet. Daarnaast komt uit de cijfers nog een punt naar voren dat erg belangrijk is.

Er bestaat de grote behoefte aan 'Het vindbaar maken van informatie'. Voor 97% van organisaties een van de belangrijkste ambities van het intranet. Kennis delen is voor 93% van bedrijven/organisaties van groot belang (Intranet Monitor 2014, Entopic).

Dit is belangrijk omdat wanneer je al die kennis in huis hebt je er ook zoveel mogelijk uit wil halen! Dus waar vindt die ene werknemer of student die persoon die ze zoeken met de kennis in huis om hun vraag te beantwoorden? Een berichtje in het online samenwerk- en leerplatform dat het bedrijf gebruikt, kan dit probleem dus heel simpel oplossen.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! En het mooie is dat u bij ons kunt kiezen wat u nodig heeft, zodat het overzichtelijk blijft. Nooit meer achter de feiten aanlopen met online samenwerken en leren!

Aanmelden nieuwsbrief

We spammen u niet hoor :)

Laatste nieuws

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
info@dlearning.nl

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken