Meer weten?

DLearning Blog

Xerte

Nieuwe Xerte site

Xerte heeft een geheel vernieuwde website - Naaste een volledig nieuw jasje is alle informatie ook geactualiseerd. De website is nu nog alleen in het Engels maar er wordt ook gewerkt aan een Nederlandse versie.  We hopen dat u alle informatie nuttig vindt. Dit is slechts het begin van onze plannen voor de site ter ondersteuning van onze steeds groeiende gemeenschap.

Xerte heeft een geheel vernieuwde website. Naaste een volledig nieuw jasje is alle informatie ook geactualiseerd. De website is nu nog alleen in het Engels maar er wordt ook gewerkt aan een Nederlandse versie.  We hopen dat u alle informatie nuttig vindt. Dit is slechts het begin van onze plannen voor de site ter ondersteuning van onze steeds groeiende gemeenschap.

Er zijn enkele nieuwe statische pagina's die het doel en de visie van het Xerte project beschrijven, b.v. gebruiksgemaktoegankelijkheid en community. Deze pagina's zullen als eerste bekeken worden door degenen die nieuw zijn in het project en die een goed overzicht willen krijgen.

De forums blijven hetzelfde maar zijn wl aangepast aan hoe de nieuwe website er uit ziet.

We hebben ook veel van de oude inhoud van het nieuws overgenomen, omdat dat onze lange geschiedenis en vele jaren van ontwikkeling weerspiegelt. Als resultaat zul je echter in de oudere berichten gebroken links of 'oud' nieuws vinden dat mogelijk niet relevant meer is. Houd daar rekening mee en controleer de gepubliceerde datum als referentie.

Ten slotte zullen we het bloggedeelte verder gaan gebruiken om nieuws, artikelen en andere bronnen te plaatsen. We zullen dit zoveel mogelijk in categoriën onderverdelen. Zo vindt u bijvoorbeeld in de videocategorie de individuele sessie-opnames van onze #xerte18- en #xerte16-conferenties.

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
info@dlearning.nl

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken