Onze webinars & evenementen

Webinars

Xerte Talk - Wat is nieuw in 3.10?

Xerte Talk - Wat is nieuw in 3.10?

Deze webinar is verzet van 18 mei naar 19 mei.

Ben je beginnend of gevorderd Xerte-gebruiker? Voor deze Xerte Talk maakt het niet uit. Met Xerte kan je snel en eenvoudig online lesmateriaal maken. De templates helpen je lesmateriaal te ontwikkelen voor verschillende onderwijssituaties, afhankelijk van het template dat je kiest. Met het template ligt er een vast format voor je klaar. Je hoeft niet meer na te denken over de opbouw, maar plaatst snel je content in Xerte. Net zo gemakkelijk als Powerpoint.

In de nieuwe release van Xerte zijn een aantal nieuwe pagina's en functionaliteiten toegevoegd. In deze sessie bekijken we voorbeelden en hoe je ze kunt gebruiken. Zo is er een nieuwe interactieve video, kruiswoordpuzzel, tijdlijn en hotspot-vragenpagina. Maar er zijn nog veel meer leuke, nieuwe functionaliteiten zoals een 360°-fotopagina waarmee je mooie rondleidingen kan maken. Kom ze ontdekken in deze webinar!  

Een Xerte Talk is een gratis webinar waarin we een onderwerp met betrekking tot Xerte extra aandacht geven. Heb je ideeën? Laat het ons weten.  

Zoals bij al onze webinars kun je vooraf je vragen stellen zodat we deze tijdens de webinar kunnen beantwoorden. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je voordat de webinar start een link van ons. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is er dan iets fout gegaan.

Deze webinars worden jullie aangeboden door DLearning in samenwerking met Toll-net (KlasCement).

Evenement Eigenschappen

Startdatum 19-05-2021 14:00
Einddatum 19-05-2021 15:00
Sluitingsdatum 19-05-2021 13:00
Prijs per persoon Gratis webinar
Locatie Online

Dlearning

Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364

© 2019, DLearning

Image

Contact

Zoeken